Onafhankelijke informatie & betrouwbare reviews

Dierenverzekering van FigoPet

FigoPet is nieuw op de verzekeringsmarkt en heeft als doel jou en je huisdier van de beste zorg te voorzien. Een huisdier biedt meestal ontspanning en vertier, maar soms kan er iets misgaan. FigoPet begrijpt dit en biedt daarom huisdierenverzekeringen, die overeenkomen met jouw levenswijze. Ingewikkelde polissen en processen vind je niet bij FigoPet. Hun huisdierenverzekering is eenvoudig en helder met (aanvullende) dekkingen waar je zelf voor kunt kiezen. Zo weet je precies waar je huisdier voor verzekerd is en kun je een beroep doen op deskundig advies van medewerkers, die zich volledig hebben toegelegd op diergeneeskunde. Als je wilt weten wat FigoPet voor jouw kat, hond, konijn of papegaai kan betekenen, lees dan hieronder verder.

Waarom de FigoPet Huisdierenverzekering?

Bij FigoPet kun je je huisdier al vanaf 7 weken oud verzekeren, zonder leeftijdsbeperking. Houd wel rekening met een stijgende premie, naarmate het dier ouder wordt. De polis kun je geheel naar eigen wens samenstellen met vergoedingspercentages van 50%, 70% of 90% en maximale vergoedingen van €3.000, €6.000 of onbeperkt. Ook het eigen risico (€0, €100, €250 of €500) bepaal je zelf. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie.

Het preventiebudget voor de basisverzekering van FigoPet is €75 per jaar, het S.O.S.-budget is maximaal €300 per jaar. Verder worden zaken als vaccinaties, gezondheidscontroles, dierenambulance en specialistische zorg, zoals lasertherapie en acupunctuur, vergoed. Ook de volgende behandelingen worden gedekt:

  • Medisch noodzakelijke castratie of sterilisatie vanaf 4 jaar
  • Medicatie
  • Allergiebehandelingen
  • Homeopathie
  • Gedragstherapie
  • Gebitsbehandelingen bij ongevallen
  • Kankerbehandelingen
  • Euthanasie en crematie


Aanvullende dekkingen zijn bijvoorbeeld:

  • Gebitsbescherming (tot €500)
  • Ziektekosten op reis (tot €1.000)


Huisdierenverzekering van FigoPet online afsluiten

Op de website van FigoPet kun je eenvoudig de premie van je huisdierenverzekering berekenen en de gewenste verzekering afsluiten. Als je kiest voor jaarlijkse betaling van de premie, dan levert dat premiekorting op.

Bijstand en service bij FigoPet

Na 30 dagen wachttijd kun je medische kosten voor je huisdier declareren, bij ongevallen zelfs al na 48 uur. Je kiest zelf je vergoedingspercentage en de maximale vergoedingen. Facturen boven de €750 worden met voorrang behandeld, zodat je niet lang op een uitkering hoeft te wachten. Bij FigoPet ben je vrij om je eigen dierenarts te kiezen. Je moet wel altijd aangeven wie jouw vaste dierenarts is.

Kat v.a. €13,24
Hond v.a. €17,45
Aandoening heupen/ellebogen
Opname en verblijf dierenkliniek
Castratie / Sterilisatie
Consult dierenarts
Geneesmiddelen
Euthanasie
Tandzorg ,
Operaties
Rontgenonderzoek
Vaccinaties
Bloedonderzoek
Reisverzekering - Buitenland
Beoordeling 5
Eigen risico €0 tot €500
Max. vergoeding per jaar €3.000, €6.000 of onbeperkt

Heb je ervaring met FigoPet Huisdierenverzekering?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

bol.com
Velden met * zijn verplicht