info@vergelijkdierenverzekering.nl
Verzekeraars     Blog     Premieberekening     Over ons     Contact

Over ons

VergelijkDierenverzekering.nl is een onafhankelijke en objectieve vergelijkingssite. Bij ons staat staat de klant voorop en worden de verschillende verzekeraars op gelijke wijze behandeld. Het aanbod van verzekeringen is bij ons zeer actueel waardoor wij op elk moment een goede vergelijking kunnen maken.

Dierenverzekering Vergelijken - VergelijkDierenverzekering.nl

Wij verkopen zelf geen producten, wij fungeren enkel als een informatieve bron. Het product neemt u af bij de verzekeraar van het betreffende product. Voor inhoudelijke vragen over het betreffende product, verwijzen wij u naar de aanbieder in kwestie.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor dierenverzekeringen vergelijken wij de verzekeringen van verschillende verzekeraars. Dit zijn de verzekeringen van de verzekeraars waarvan wij productinformatie hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies.

Wat is ons verdienmodel?

Wanneer u via onze website een dierenverzekering afsluit, ontvangen wij hierover een eenmalige provisie van de verzekeraar. Deze provisie wordt weer gebruikt om de website en het aanbod van de verzekeringen zo up to date mogelijk te houden.